Airtel 2GB 229TK | Airtel Internet Offer !

By | December 23, 2018

Airtel will recharger at Tk 229, then customers get 2 GB internet. Airtel has got a great internet offer of 229 taka, which allows customers to enjoy 2 GB. Or to get the offer * Dial * 123 * 229 #. Duration of the offer: 28 days. So enjoy the unlimited internet experience by accepting the offer. To check internet balance of this offer, dial * 8444 * 88 #.
Terms:

  • Airtel will be able to enjoy all the prepaid and postpaid customer offers.
  • But bonus internet can be used for 24 hours.
  • Customers will be able to enjoy as much offer as they are during the offer campaign.

এয়ারটেল ২২৯ টাকা রিচার্স করলে গ্রাহকরা পাচ্ছে ২জিবি ইন্টারনেট। এয়ারটেল নিয়ে এলো ২২৯ টাকার দারুণ এক ইন্টারনেট অফার যা দিয়ে গ্রাহকরা ২জিবি উপভোগ করতে পারবেন। অথবা অফারটি পেতে করতে ডায়াল করুন *১২৩*২২৯# কোডে। উক্ত অফারটির মেয়াদকালঃ ২৮ দিন। তাই অফার গ্রহন করে সীমাহীন ইন্টারনেট আনন্দ উপভোগ করুন।এই অফারের ইন্টারনেট ব্যালেন্স চেক করতে ডায়াল করুন *৮৪৪৪*৮৮# ।
শর্তাবলী:

  • এয়ারটেল সকল প্রিপেইড এবং পোস্টপেইড গ্রাহক অফারটি উপভোগ করতে পারবেন।
  • তবে ২৪ ঘন্টাই বোনাস ইন্টারনেট ব্যবহার করা যাবে।
  • অফারের ক্যাম্পেইন চলাকালীন সময়ে গ্রাহকরা যতখুশি ততবার অফারটি উপভোগ করতে পারবেন।

More offer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *